top of page
tall diagonal right-01.png
left-up-01.png

Наши

Услуги

due-diligence-02.png

Предизвици на дигитална трансформација

Иновациите се клучна состојка во секој успешен деловен потфат.

Конформизмот и недостатокот на иновација се предвесници на пропаст, дури и за најдобро етаблираните компании. Денес, дигиталната трансформација е една од најраспространетите движечки сили за зголемена ефикасност, приспособливост и ефективност.

Нудиме поддршка за дигитална трансформација во повеќе варијанти:

 

Тим како услуга

 

Можеме да обезбедиме интегриран тим за развој на софтвер, да работиме како дел од поширока организација, или автономно да извршуваме според детално дефинирани барања.

Обезбедуваме посветени технолошки специјалисти

 

Ги пополнуваме местата кои недостасуваат во вашата организација, или дејствуваме како изучен партнер од искуство за вашиот тим.

Флексибилен капацитет да го надополни вашиот тим

 

Можеме брзо да надградуваме и да го обезбедиме потребниот капацитет за справување со флуктуациите на побарувачката кај нашиот клиент.

Штом успешно го развиете вашиот деловен модел во дигитална стратегија, вашата компанија е подготвена за следниот чекор - да стане брза и моќна деловна машина!

smart-and-efficient-02.png
right-down-01.png

Дигитална одговорност

Технологијата е деловен инструмент

 

Успешните компании се градат на повеќе од само добра идеја, фантастичен договор или разумен претприемач. За тие да станат и останат успешни, потребно е и разбирање на можностите кои ги нуди најновата технологија. Ова вклучува вистинско разбирање на архитектурата, дизајнот, прилагодливоста и методологијата на работа. Покрај тоа, потребен е и тим кој може соодветно да изврши.

 

Ние работиме со инвеститори и развоен капитал

Технолошкиот сектор расте со огромна брзина, но само мал дел од технолошките инвестиции се успешни. Премногу често, сме сведоци на претприемништво кое спроведува длабинска финансиска и договорна анализа, но пропратена со минимална (доколку и ја има), длабинска технолошка анализа. Ние веруваме дека техничката анализа е неопходна и може значително да го намали ризикот од неуспех!

 

Ние работиме со старт-ап и растечки компании

Ние самите сме презентирале пред инвеститори и на старт-ап настани. Знаеме каков предизвик е ова. Редовно среќаваме претприемачи кои презентираат навистина одлични идеи и производи, како почетни и растечки компании. Во повеќето случаи, потребна е понатамошна работа за идејата или производот успешно да конкурираат, додека притисокот е константен. Ние можеме да ви помогнеме со унапредување на вашата технологија и методологија и да ви ја обезбедиме потребната експертиза и моќност за извршување. Ние знаеме што да направиме и како да го направиме тоа!

digital-transformation-02.png

Проточен бизнис

Луѓето се во центарот на секоја компанија. Луѓето треба да бидат умот, возачот на воланот, додека технологијата е телото.

 

Со секоја измината година, компаниите имаат се пошироко растечко технолошко поле од алатки, кое е управувано од луѓето, но и сè повеќе самото тоа го придвижува нивниот секојдневен работен век. Овој сè позастапен взаемно-повратен круг помеѓу човекот и технологијата нè прави попродуктивни, посвесни за поголемата слика и вистинските деловни цели, а сето тоа ја прави компанијата помала а помоќна.

Секоја работа има:

  • Влезови за деловни активности и податоци што треба да се исчистат пред употреба

  • Внатрешна обработка: додавање на знаење и интерпретација

  • Излез: активни податоци

  • Интерфејси со повеќе други засегнати страни и системи, кои треба правилно да се воспостават и управуваат

Работа што изгледа вака е зрела за дигитализација и автоматизација, овозможувајќи им на луѓето да се фокусираат на иновации, стратегија и континуирано подобрување на резултатите. Повторливите, бесмислени, здодевни работни места треба да направат простор за креативност и професионално исполнување.

 

Дигиталната трансформација и автоматизација доведуваат до подобрена ефикасност, приспособливост и ефективност, отворајќи го патот кон поголемо задоволство на клиентите и зголемување на приносите.

 

Ние промовираме и спроведуваме решенија од областа на автоматизирани работни процеси (автоматизација на процеси, БПМ), Анализа на податоци, Информациска наука и Машинско учење.

bottom of page